Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Μάθημα Οδικής Κυκλοφορίας

Στην τελευταία επίσκεψη της φετινής χρονιάς, αν και είμαστε παιδιά,  μας δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουμε!!! Ναι!!! Καλά ακούσατε! Επισκεφθήκαμε ένα πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην εξοχή μέσα στο πράσινο και ανακαλύψαμε ότι τελικά η σωστή οδήγηση δεν είναι και τόσο δύσκολή υπόθεση...   Μόλις ολοκληρώσαμε την οδήγηση, κάναμε ένα καταπληκτικό μάθημα "Πρώτων Βοηθειών" με τον εξαιρετικό νοσηλευτή του Πάρκου. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προβολή βίντεο για την ασφάλειά μας στο δρόμο. Και, παιδιά, δεν το ξεχνάμε ποτέ:
ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ  

 

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά Β΄ Δημοτικού

 
Το πετροκάραβο
Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα και προσπαθήστε να πραγματοποιήστε μία σύντομη επανάληψη στη γλώσσα. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου, πρώτον ,γιατί είστε τσακάλια και δεύτερον, επειδή οι ασκήσεις μοιάζουν με αυτές που κάναμε στην τάξη όλη τη χρονιά. Εμπρός λοιπόν!
 
 

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Μία εύκολη και απλή πασχαλινή κατασκευή!


Τη Μεγάλη Πέμπτη βάφουμε τα κόκκινα αυγά. Μπορείτε όμως να φτιάξετε και πολύχρωμα αυγά, μόνοι σας, γρήγορα, εύκολα και κυρίως χωρίς να λερώσετε ή να λερωθείτε!  Το μόνο που χρειάζεται να ζητήσετε από τους μεγάλους είναι τα αυγά που θα διακοσμήσετε να είναι βρασμένα.

Δείτε πώς!