Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

1η ενημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:15,  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημέρωση για τους γονείς του Β2, στο Γυμναστήριο του σχολείου μας. Στη συνάντηση αυτή θα ενημερωθείτε για  το σύστημα  διδασκαλίας που ακολουθείται στην τάξη, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μελέτη των παιδιών στο σπίτι. Η παρουσία σας στην ενημερωτική αυτή συνάντηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική για τη σχολική  πορεία των μαθητών – μαθητριών  της Β τάξης. Αναλυτική ενημέρωση για κάθε μαθητή – μαθήτρια ατομικά θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα, οπότε θα λάβετε και σχετική ανακοίνωση.

                                                                                                Η δασκάλα της τάξης

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Καλώς ήλθατε στη Δευτέρα τάξη!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο της τάξης μας! Εδώ, αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες, μπορείτε να βρίσκετε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που αφορούν την τάξη μας, όπως ενδιαφέροντες συνδέσμους, τις προγραμματισμένες μηνιαίες εκπαιδευτικές επισκέψεις, αλλά και τα μαθήματα της ημέρας σε περίπτωση απουσίας των μαθητών.  Φυσικά δεν θα παραλείπουμε να "ανεβάζουμε"και κάποιες από τις δράσεις μας στο σχολείο, που αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας.

Στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε δράσεις προηγούμενων ετών καθώς και  συνεργασίες με γειτονικά σχολεία!Στη δεξιά πλευρά προβάλλονται ιστοσελίδες σχετικές με τη σχολική ύλη σε διάφορα μαθήματα.


Ας ευχηθούμε να έχουμε μία δημιουργική, χαρούμενη σχολική χρονιά!